Ontdek ActionCOACH

De beslissing om franchisepartner bij ActionCOACH te worden is een grote stap. Het is één van de grote beslissingen in je carrière, en in je leven.

… Je gaat misschien de stap maken van een baan naar zelfstandig ondernemerschap.

… Of misschien ben je al ondernemer en besluit je met deze stap een geheel andere weg in te slaan.

… En zelfs als je al een zelfstandig werkende coach of consultant bent, is de stap naar franchisepartner worden bij ActionCOACH een grote verandering voor een langere termijn.

Ook voor ActionCOACH is het een belangrijke beslissing. Het succes van de formule wordt bepaald door het succes van haar franchisepartners, dus zijn wij zorgvuldig en kritisch bij wie wij aannemen als nieuwe franchisepartner.

Vandaar dat wij een aansluitproces hebben waarbij we elkaar stapsgewijs steeds beter leren kennen. Zodat wij jou alle informatie verstrekken die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen en wij, door de informatie die jij met ons deelt, een goede inschatting kunnen maken of jij het in je hebt om een succesvolle ActionCOACH te worden.

Ons aansluitproces

Dit is ons proces in grote lijnen:

STAP 1. Eerste Kennismaking (telefonisch)

Deze stap is een eerste kennismakingsgesprek om persoonlijk kennis te maken. Je hebt dan al onze franchisebrochure ontvangen.

Het doel van dit gesprek is om vast te stellen of er voldoende aanknopingspunten zijn om een verdere wederzijdse oriëntatie te starten.

Stap 2: Webinar en informatiepakket

We sturen je per e-mail de opname van een informatiewebinar dat al veel van je vragen zal beantwoorden. Ook ontvang je een uitgebreider informatiepakket dat je op je gemak kan doornemen.

Als je na het doornemen van de informatie meer enthousiasme voelt dat dit mogelijk jouw nieuwe toekomst kan zijn, dan vragen we je het aanmeldformulier in te vullen en je aan te melden voor onze Discovery Day.

STAP 3: ‘Discovery Day’ (met partner) en ‘Tool Box Tour’

Tijdens deze dag zullen we detailinformatie met je delen over onze programma’s en systemen en hoe de franchise echt werkt. Je zult een goed beeld krijgen van het businessmodel.

Gedurende deze dag geven we je inzage in een aantal tools en concepten die je als coach gebruikt om de bedrijfsresultaten bij jouw klanten drastisch te verbeteren, waarbij we je voorbeelden geven van wat we in de praktijk doen bij het coachen van ondernemers.

We gaan met je in detail door het coaching systeem en ons uitgebreide intranet. Je hebt de gelegenheid om al je vragen beantwoord te krijgen.

Aan de Discovery Day zullen meestal ook  andere franchisekandidaten deelnemen. De volgende stap is daarom een individueel gesprek .

STAP 4: Persoonlijk gesprek

In dit gesprek  zullen we vooral ingaan op jouw drijfveren en geschiktheid als ActionCOACH. Onderdeel hiervan is een Persoonlijk Assessment  dat je voor onze afspraak doet en waarvan we de uitkomsten op de dag zelf bespreken. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden en wij zullen van onze kant jou ook feedback geven over jouw geschiktheid naar onze inschatting. De volgende stap is jouw Due Diligence.

STAP 4: Due Diligence

Dit is jouw kans om met andere ActionCOACH franchisepartners te spreken om je een goed beeld te vormen van de dagelijkse praktijk van het werken als ActionCOACH en om je eigen beeld te valideren. Je kan – en moet – ze alle vragen stellen die je hebt zodat je goed begrijpt wat er voor nodig is om succesvol te zijn in deze business, gezien vanuit hun perspectief. Dit zal je helpen om het beeld dat je van ons hebt nog scherper te krijgen en te toetsen of het klopt bij het beeld dat je tot dan toe had, en om goed onderbouwde beslissing te nemen of franchisepartner worden van ActionCOACH voor jou de juiste beslissing is. In deze fase ga je ook aan de slag met je concept business plan.

STAP 5: Afrondend gesprek en beslissing

In dit gesprek bespreken we de uitkomsten van je due diligence, je businessplan en overige nog openstaande punten en komen we tot een conclusie – JA of NEE. Indien het van beide zijden een ‘JA’ is volgen de formaliteiten van het tekenen van de overeenkomst en de financiële afwikkeling. En we plannen wanneer je de starttraining gaat volgen en jouw nieuwe bedrijf gaat starten.

STAP 6: Pre-training en plannen van je ActionCOACH start-training.

Je zult onmiddellijk starten met je pre-training proces en je voorbereiding voor de 10-daagse ActionCOACH Induction Training in Las Vegas. We zien graag dat je een vliegende start maakt als onze nieuwe franchisepartner en dat je zo snel mogelijk jouw doelen bereikt. We zullen je ondersteunen bij elke stap, door jou te coachen, net zoals jij met jouw klanten gaat  werken.

Doorlooptijd

De doorlooptijd vanaf de eerste kennismaking tot de beslissing duurt over het algemeen vier weken tot drie maanden. Jij zal vooral zelf het tempo bepalen.

Laat je informeren

Spreekt wat wij te bieden hebben je enigszins aan? Start dan gewoon de oriëntatie!

Het zou jammer zijn als je op basis van onvolledige informatie of een eerste indruk een beslissing neemt dat het niets voor jou is. Je zit nergens aan vast en bij elke stap kijken we of verdergaan of dat we stoppen.

Laten we kennis maken …. Maak een belafspraak

maak een belafspraak

Of download hier onze brochure

Vraag hier de informatiebrochure aan

Partners

Partner Partner Partner Partner