ActionCOACH viert 25 jaar ondernemers helpen

ActionCOACH viert haar 25 jarig bestaan! ActionCOACH viert 25 jaar

Wij vieren 25 jaar helpen van MKB-ondernemers met het opbouwen van succesvolle bedrijven.

Onze visie en missie: een wereld zonder schaarste

ActionCOACH is in 1993 gestart in Australië door oprichter en CEO Brad Sugars, in de slaapkamer van zijn ouders. Met een grote visie: ‘World Abundance Through Business Re-education’ ofwel vrij vertaald ‘Een betere wereld zonder schaarste door het (her)opleiden van ondernemers’.

Vrijwel overal ter wereld is zijn bedrijven de drijvende kracht van de economie. Veel ondernemers werken (te) hard, nemen risico en steken hun nek uit om bedrijven  te creëren die banen scheppen en zo gezinnen aan een inkomen helpen. En hoe meer mensen een baan hebben, des te meer zij te besteden hebben en dat komt de economie weer ten goede.

Helaas worden niet alle startende bedrijven een succes – het faalpercentage is schrikbarend hoog- en niet altijd lukt het de ondernemer het bedrijf op te bouwen waarvan hij of zij droomde.

En er zijn weinigen die erin slagen een echt bedrijf op te bouwen volgens de ActionCOACH definitie ‘Een Commerciële, Winstgevende Onderneming die Werkt Zonder de Ondernemer’.

Een ondernemer die niet misbaar is in zijn bedrijf zal er vrijwel altijd moeten zijn. Niet echt de vrijheid van het ondernemersbestaan, niet waar?

En wat is het bedrijf eigenlijk waard als het niet zonder de ondernemer kan functioneren? Bij een exit of verkoop valt de waarde vies tegen; een bedrijf dat onder management draait is in de regel veel meer waard.

Ondernemers helpen succesvolle bedrijven op te bouwen

Wat ActionCOACH al 25 jaar met veel succes doet is ondernemers coachen – met een bewezen succesvolle aanpak- bij het opbouwen van een echt succesvol bedrijf.

Tienduizenden ondernemers  wereldwijd zijn gecoached door de inmiddels bijna 1000 ActionCOACHes in meer dan 75 landen. Individueel of als deelnemer aan onze verschillende groepsprogramma’s.

En wij zijn nog niet klaar; sterker nog – wij hebben een duidelijke groeiambitie. In 2020 willen we aanwezig zijn in 120 landen met 2000 coaches. Niet omdat we het grootse wereldwijde business coaching bedrijf willen blijven en zijn, maar omdat wij heel veel meer (MKB) bedrijven willen helpen!

Ze helpen groeien, ze helpen beter te worden, ze helpen meer banen te creëren, economieën wereldwijd te helpen groeien. Om ondernemers te helpen bedrijven op te bouwen die ze verdienen, een bedrijf dat hen meer leven geeft, meer tijd en meer geld. Een bedrijf zoals een bedrijf bedoeld is.

Meer Business Coaches nodig

Om onze doelstellingen te realiseren hebben we meer business coaches nodig.

Er is zoveel werk te doen en het geeft zoveel voldoening om anderen te helpen.

Heb je een passie voor anderen helpen en heb je liefst brede ervaring in het bedrijfsleven?

Dan zoeken we JOU.

We vertellen je graag meer over ActionCOACH en wat wij jou te bieden hebben om een succesvol bedrijf als business coach op te bouwen, gebruikmakend van ons beproefd business model met onze ondersteuning.

Vraag hier meer informatie aan of kom een keer kennismaken op de vrijdagmiddag.

Vraag hier de informatiebrochure aan

 

Partners

Partner Partner Partner Partner