[WORKSHOP] Business Coaching in 1 Day

Leer in één dag de basisprincipes van Business Coaching, hoe je resultaten behaalt bij het coachen van MKB-bedrijven én hoe je een succesvol Business Coaching bedrijf opzet.

Je overweegt om voor jezelf te beginnen als business coach. Maar hoe je dit op een succesvolle manier?

ActionCOACH is al 25 jaar de wereldwijde nummer 1 in Business Coaching voor MKB-bedrijven. Wij hebben een aanpak ontwikkelt die werkt en met een netwerk van 1000+ Business Coaches weten wij ook hoe je een succesvolle business coaching business opzet.

In deze eendaagse workshop delen wij de ‘fundamentals’ van Business Coaching ‘As a Business’ met je.

DIT GA JE LEREN TIJDENS DEZE DAG:

Blok 1 – DE BASISPRINCIPES VAN BUSINESS COACHING

 • Wat zijn de basisvoorwaarden voor coaching
 • Welke algemene principes spelen een rol en hoe kan je deze inzetten om de ondernemer te helpen groeien, belemmerende overtuigingen weg te nemen en hem /haar anders over zijn bedrijf te laten denken.
 • Hoe stel je je op als coach om resultaten te boeken
 • Coaching vs. Mentoring vs. Consulting

Blok 2 – COACHEN MET EEN RAAMWERK VOOR GROEI

Het coachen van ondernemers naar een succesvol bedrijf opbouwen is een systematisch proces. Met het ‘6 Stappen Raamwerk’ kan je ieder bedrijf naar succes coachen.In dit blok behandelen we de 6 Stappen voor het opbouwen van een succesvol bedrijf

Pauze met een heerlijke lunch op locatie en volop gelegenheid om informeel te netwerken en van gedachten te wisselen met de andere deelnemers.

Blok 3 – EEN WINSTGEVEND BUSINESS COACHING BEDRIJF OPZETTEN

 • Ben je de business coach of bouw je aan een business coaching bedrijf?
 • Wat zijn de kritische succesfactoren voor een succesvolle coaching business
 • Hoe je heel goed kan verdienen met hele hoge uurtarieven
 • Hoe je een schaalbaar business coaching bedrijf opbouwt

Blok 4 – LEVERAGE – THE GAME OF BUSINESS

Leverage ofwel hefboomwerking is dé sleutel voor business succes. We spelen in dit blok het bordspel ‘the Leverage Game’.

Dit door ActionCOACH ontwikkelde spel brengt alle eerder geleerde elementen samen en zorgt voor verankering van het geleerde. Het is vooral ook leerzaam omdat het je zal laten zien hoe ondernemend je bent – of niet – en welke gedragsprofiel je hebt als ondernemer.

We sluiten de dag af met een aangeklede borrel.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

 • Voor ondernemende professionals die hun business ervaring willen verzilveren als business coach
 • Voor bedrijfseigenaren en ondernemers die als volgende stap andere ondernemers willen helpen, en zoeken naar een structuur en methodiek waarmee ze professioneel kunnen coachen
 • Voor business coaches die een bewezen business model zoeken en resultaten willen garanderen

 

JOUW BUSINESS COACH VOOR 1 DAG – JANINE LIE-A-KWIE

Janine is een ervaren Business Coach en ondernemer. Janine Lie-A-Kwie | ActionCOACH

Zij is al tien jaar directeur/eigenaar van ActionCOACH Nederland, Vlaanderen & Caribbean en geeft leiding aan een team van 17 business coaches.

Met meer dan 25 jaar ervaring als strategieconsultant, innovatie-adviseur, onderzoeker, docent Ondernemerschap & Small Business Management én Business Coach voor het MKB werkte zij met tientallen ondernemingen in diverse branches.

In haar rol als Master franchisenemer ondersteunt zij de franchisepartners bij de start en opbouw van hun business coaching bedrijf.Zij is ook mede-eigenaar van Engage & Groween licentieformule voor team coaches die met Team Engagement programma’s werken aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers binnen organisaties.

INVESTERING

Met deze investering van 995 euro (excl. BTW) leer je de ‘fundamentals’ in business coaching en business building die ActionCOACH door de jaren heeft ontwikkeld en waardoor ActionCOACH het grootste coaching bedrijf ter wereld is geworden. Ook ontvang je een uniek bonuspakket met twee boeken van de oprichter van Action Coach ter waarde van 35 euro én een DISC-profielanalyse van jouw persoonlijke communicatiestijl, inclusief 30 minuten Skypesessie ter waarde van 250 euro.

WANNEER & WAAR

 • 10 juli 2020

in Zeist

PROGRAMMA

9:00 uur ontvangst

9:30 uur start workshop

17:00 uur einde met borrel

ik heb interesse

Partners

Partner Partner Partner Partner