Arjan Steenbergen • ActionCOACH

Arjan Steenbergen

Arjan Steenbergen

Adresgegevens
Rozenkampweg 2
8161 RR Epe

Contactgegevens
  06-309 36 344
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Arjan Steenbergen is al sinds zijn 20e actief in het bedrijfsleven,  en op zijn 26e kocht hij zijn eerste bedrijf.  Hij heeft bewezen niet alleen in goede tijden succesvol te zijn, maar ook weet hij uit eigen ervaring wat er nodig is om een tijd van crisis te doorstaan. 

In zijn loopbaan heeft hij diverse opleidingen genoten, kennis en ervaring opgedaan in ondernemerschap, inkoop, verkoop en advisering.  Sinds 1989 heeft hij meer dan 200 ondernemers geholpen hun doelen te bereiken. Zijn klanten hebben een substantiële groei bereikt in hun bedrijfsresultaten door onder andere verbeteringen in verkoop, personeelsmanagement, bedrijfssystemen en strategische planningHij helpt ondernemers met persoonlijke – en zakelijke ontwikkeling en uitdagingen.

Door zijn kennis, achtergrond en ervaringen in combinatie met het zeer complete, gesystematiseerde en unieke ActionCOACH concept is hij ervan overtuigd dat hij, als coach, iedere ondernemer een succesvolle samenwerking kan aanbieden. 

Arjan is getrouwd en vader van vier kinderen. Naast zijn werk en gezin is Arjan actief als brandweerman, voetballer en bestuurlijk actief in het plaatselijke verenigingsleven. 

Partners

Partner Partner Partner Partner