Arnout Druyvesteyn • ActionCOACH

Arnout Druyvesteyn

Arnout Druyvesteyn

Adresgegevens
1e Hogeweg 198
3701HL Zeist

Contactgegevens
  06-29 90 70 31
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Arnout werkt al meer dan 10 jaar met ondernemers en directies aan verbetering van hun resultaten. Als Masterfranchisenemer van ActionCOACH Business Coaching en Engage & Grow Team Coaching is hij op zoek naar coaches die zich willen aansluiten bij de formules. Hij heeft de dagelijkse leiding van Engage & Grow.

Arnout Druyvesteyn is afgestudeerd bedrijfseconoom en Register Controller en heeft de eerste 20 jaar van zijn loopbaan gewerkt bij onder andere KLM, KPN en KPMG.

Ook werkte hij als Programma manager bij het Controllers Instituut en als docent op de Haagse Hogeschool en de Universiteit van de Nederlandse Antillen (Curaçao).

Met zijn partner – Janine Lie-A-Kwie – verwierf hij in 2009 de franchiserechten voor ActionCOACH voor het Caribisch gebied. Op Curaçao heeft hij met diverse bedrijven gewerkt als business coach en samen met Janine gewerkt aan de opbouw en groei van ActionCOACH Caribbean.

Arnout heeft de dagelijkse leiding van Engage & Grow, een zusterformule van ActionCOACH die zich richt op het vergroten op de betrokkenheid van medewerkers in organisaties.

Engage & Grow werkt met gecertificeerde coaches die met de unieke Groepsactiveringsprogramma’s® de bevlogenheid binnen organisaties en bedrijven verbeteren.
Engage & Grow

Het team telt inmiddels 7 coaches en is op zoek naar meer team coaches die met de bewezen succesvolle programma’s van Engage & Grow een positief verschil willen maken op de werkvloer.

Arnout is daarnaast mede-eigenaar van EcoConcepts, een bedrijf dat innovatieve bouwmaterialen en bouwoplossingen biedt voor duurzaam en gasvrij wonen en werken.

 

Agenda

17 augustus 2018

Workshop 'In 6 Stappen naar een Bevlogen Organisatie'

Ontdek in 2 uur wat dé belangrijkste sleutels voor medewerkersbetrokkenheid zijn, én hoe je in 12 weken door ‘groepsactivatie’ véél méér uit jouw team kan halen. Leer hoe je dat op een – in Nederland nieuwe – praktische en teamgerichte wijze kunt doen. Maak kennis met het ”Group Activation System” dat al in meer dan 60 landen met veel succes wordt toegepast. Ervaar zelf waarom deze aanpak zo succesvol is. Deze Masterclass geeft je praktische handvatten voor het bouwen aan een team van bevlogen medewerkers die proactief bijdragen aan het realiseren van de doelen van jouw organisatie.
Meer informatie


Meer informatie

Partners

Partner Partner Partner Partner