Hans Pruis • ActionCOACH

Hans Pruis

Hans Pruis

Adresgegevens
Prins Pieter-Christiaanhof 1
1171 LL Badhoevedorp

Contactgegevens
  06 - 523 67 176
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Mijn naam is Hans Pruis en ik ben ActionCOACH business coach.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als Leraar Lichamelijke Opvoeding en heb na een korte periode besloten het bedrijfsleven in te gaan. Daar kon ik al snel mijn hoge mate van ambitie kwijt. Gestart als junior consultant bij een uitzendbureau ben ik uiteindelijk in 25 jaar doorgegroeid naar CEO van één van Nederlands grootste uitzendbureaus met meer dan 1200 medewerkers en 150 kantoren. Ik heb in het buitenland gewerkt en vele extra studies gevolgd, waaronder een Master in Business Administration.

Na mijn corporate carrière heb ik twee jaar als zelfstandig coach gewerkt, waarbij ik mij  voornamelijk richtte op team- en leiderschapsontwikkeling. Teamontwikkeling is natuurlijk belangrijk, maar slechts één aspect van de bedrijfsvoering. ActionCOACH biedt mij met al hun tools en systemen de mogelijkheid om met een ondernemer of management team aan alle aspecten van de bedrijfsvoering te werken. Gecombineerd met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is mijn drijfveer om heel veel andere ondernemers ongelooflijk goed helpen en heel veel waarde toe te voegen.

Als jouw business coach kan je van mij het volgende verwachten:

Ik ben betrouwbaar “Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”.  Ik ben authentiek; what you see is what you get” gaat bij mij zeker op. Ik zal je tijdens onze samenwerking altijd de waarheid vertellen, ook als dat zo nu en dan een mindere boodschap is. Daarbij zal je merken dat ik duidelijk en transparant ben en altijd positief kritisch zaken benader, zodat ik jou naar de beste richting of oplossing kan coachen. Ik zal er alles aan doen om jouw succes en dat van je bedrijf vooral zo bestendig mogelijk te boeken. Ik zal je voornamelijk coachen en je leren om zelf inhoudelijk aan alle aspecten van je bedrijfsvoering richting te kunnen geven. Daar nemen we de tijd voor; uiteindelijk moet jouw bedrijf ook zonder jou net zo succesvol kunnen zijn.

Daarnaast ben ik vastberaden en gedreven. Mijn hele leven draait bij mij, naast familie en werk, vooral ook om sport en muziek. Mijn sportieve hobby’s kennen weinig grenzen. Ik heb een aantal marathons gelopen, 200 km tijdens de alternatieve elfstedentocht geschaatst. Ik doe aan freediven; de sensatie om met 1 ademteug zo diep mogelijk in de blauwe zee naar beneden te duiken is werkelijk een onbeschrijfelijke ervaring. Mijn 2e passie is muziek. Ik hou van vele muziekgenres, maar mijn passie voor dancemuziek is wel de grootste. Zo ben ik nog steeds resident DJ in meerdere clubs in Amsterdam.

 

Partners

Partner Partner Partner Partner