Hans Pruis

Hans Pruis

Adresgegevens
Prins Pieter-Christiaanhof 1
1171 LL Badhoevedorp

Contactgegevens
  06 - 523 67 176
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Ik werk met mensen aan bedrijven! Ik werk met DGA’s en hun team, met start-up en scale-up ondernemers en met executives. Al mijn coachingsprogramma’s zijn ontworpen om jouw uitdagingen te identificeren en om praktische maar vooral resultaatgerichte oplossingen in de praktijk te brengen. Neem vandaag nog contact met me op om te bespreken hoe ik jouw bedrijf samen met jou naar een succesvol nieuw niveau kan tillen.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als Leraar Lichamelijke Opvoeding en heb na een korte periode besloten het bedrijfsleven in te gaan. Daar kon ik al snel mijn hoge mate van ambitie kwijt. Gestart als junior consultant bij een uitzendbureau ben ik uiteindelijk in 25 jaar doorgegroeid naar CEO van één van Nederlands grootste uitzendbureaus met meer dan 1200 medewerkers en 150 kantoren. Ik heb in het buitenland gewerkt en vele extra studies gevolgd, waaronder een Master in Business Administration.

Na mijn corporate carrière ben ik begonnen als zelfstandig coach. ActionCOACH biedt mij met al hun tools en systemen de mogelijkheid om met een ondernemer of management team aan alle aspecten van de bedrijfsvoering te werken. Gecombineerd met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is mijn drijfveer om heel veel andere ondernemers ongelooflijk goed helpen en heel veel waarde toe te voegen.

Als jouw business coach mag  je van mij het volgende verwachten:

Ik ben betrouwbaar “Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”. Ik ben authentiek. Ik zal je tijdens onze samenwerking altijd de waarheid vertellen, ook als dat zo nu en dan een mindere boodschap is. Ik zal je coachen en je leren om zelf inhoudelijk aan alle aspecten van je bedrijfsvoering richting te kunnen geven.

Daarnaast ben ik vastberaden en gedreven. Mijn hele leven draait bij mij, naast familie en werk, vooral ook om sport en muziek. Mijn sportieve hobby’s kennen weinig grenzen. Ik heb een aantal marathons gelopen, 200 km tijdens de alternatieve elfstedentocht geschaatst. Ik doe aan freediven; de sensatie om met 1 ademteug zo diep mogelijk in de blauwe zee naar beneden te duiken is werkelijk een onbeschrijfelijke ervaring. Mijn andere grote passie is muziek. Ik hou van vele muziekgenres, maar mijn passie voor dancemuziek is wel de grootste. Zo ben ik nog steeds resident DJ in meerdere clubs in Amsterdam.

Partners

Partner Partner Partner Partner