Peter Stip • ActionCOACH

Peter Stip

Peter Stip

Adresgegevens
Oude Nieuwlandseweg 23C
3253 LL Ouddorp

Contactgegevens
  06 - 40 77 9352
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Peter is een coach die meer dan 30 jaar ervaring heeft in middelgrote bedrijven als Finance Manager, en als CEO gedurende de laatste 10 jaar in de muziekindustrie. In deze rol heeft hij meer dan 13 bedrijven in verschillende landen binnen Europa opgericht. In zijn rol als aandeelhouder en voorzitter heeft hij ervaring opgedaan met het runnen van een ‘familiebedrijf’ met een groep van 8 aandeelhouders. Als voorzitter van de lokale vastgoedvereniging stond hij voor duidelijke en directe communicatie met alle leden van de vereniging.

Hij heeft een bachelor in Accounting. en sinds 2013 hij gecertificeerd Mediator (ADR). Peter heeft zich bekwaamd in NLP eerst als gecertificeerd NLP beoefenaar en NLP Master beoefenaar. In 2019 is hij gecertificeerd NLP allround communicatietrainer geworden. NLP is een model van menselijk gedrag en communicatie, het houdt zich bezig met het identificeren van zowel bewuste als onbewuste patronen in communicatie en gedrag en hoe ze met elkaar omgaan in het veranderingsproces.

Met zijn vrouw, kinderen en 2 buldoggen woont hij in Ouddorp, slechts 500 meter van het strand waar zij vaak wat frisse “wind” gaan halen.  De de sportschool, fietsen, golfen, boksen en motorrijden vormen zijn vrijetijdsbesteding. Daarnaast is hij als vrijwilliger voor de lokale overheid en politie om hen te helpen met “buurtbemiddeling”.

Als je op zoek bent naar een business coach met een ‘hands-on mentaliteit’, analytische en strategische capaciteiten, kan Peter jouw bedrijf helpen om het met een hogere winst naar een hoger niveau te tillen zonder dat jij ervoor werkt.

Partners

Partner Partner Partner Partner