Sipko Visser

Sipko Visser

Adresgegevens
Swammerdamweg 16
3401 MP IJsselstein
3447 GW WOERDEN

Contactgegevens
  06 – 51422136
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Na zijn HEAO-bestuurskunde opleiding werkte Sipko ruim tien jaar in enkele kleine handelsbedrijven in Nederland en ook 5 jaar in Polen. In 2005 startte hij vanuit het niets zijn eerste onderneming met een GSM, een laptop en de droom om een bedrijf te bouwen. Dat is gelukt.

Met vallen en opstaan heeft Lumadesq een volwassen, stabiele en succesvolle vorm gekregen: Lumadesq levert en installeert met 5 medewerkers daglichtfilters op scholen en kantoren in Nederland en België.

Sipko is sinds 2009 met veel plezier actief binnen het ondernemersnetwerk BNI (Business Network International). In die rol heeft hij ruime ervaring opgedaan met het presenteren van bijeenkomsten, het geven van trainingen aan ondernemers en het begeleiden van groepen.

In 2016 kwam hij via BNI in contact met het systeem van ActionCOACH. Onder begeleiding van een businesscoach  implementeerde hij stap voor stap de principes van ActionCOACH in zijn onderneming. Getroffen door de eenvoud van het systeem en de mooie resultaten besloot hij andere ondernemers te gaan helpen zoals hij zelf geholpen is.

Met ActionCOACH zet hij zijn ervaring en netwerk in om ondernemers te helpen succesvoller te zijn in het behalen van hun bedrijfsdoelen.  Hij is een gedreven presentator en aanjager en hanteert een analytische maar heel mensgerichte stijl.  Met energie, deskundigheid en ervaring  ondersteunt hij MKB-ondernemers bij het verbeteren van de prestaties van hun onderneming. Gegarandeerd.

Sipko is getrouwd en de trotse vader van een gezin met drie prachtige dochters. Hij is een fervent wedstrijdzeiler en is actief als actief als scheidsrechter bij hockeywedstrijden op een behoorlijk amateurniveau en speelt een enkele keer ook nog wel eens mee.

Partners

Partner Partner Partner Partner