Yolanda Reincke

Yolanda Reincke

Adresgegevens
Bronkhorstweg 32
5363 TX Velp (NB)

Contactgegevens
  06- 28 233 544
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Geen ‘gewone’ business coach …

Goede (en ook minder goede ;)) coaches zijn er in overvloed. Waarom ondernemers dan voor míj kiezen? Meestal vanwege de persoonlijke klik, het vertrouwen dat ze van mij kunnen leren én omdat ik heel veel ervaring heb met internet en ICT.

Als mens ben ik creatief, leergierig, oprecht en eerlijk. In mijn werk ben ik 100% toegewijd aan wat ik beloof en doe … en ik heb ook enorm veel plezier in wat ik elke dag mag doen. Ik ben analytisch, schakel snel en heb een scherp oog voor Business Development,  Value Design en (online) verdienmodellen. Speciale interessegebieden zijn NLP, MBTI, DISC en het Enneagram.

Inhoudelijk kies je voor mij omdat ik in mijn carrière van ruim 30 jaar al meer dan 100 MKB bedrijven heb geholpen met strategische sales, marketing en communicatie vraagstukken. Vanaf 2005 lag de focus daarbij vooral op het online / digitaal ondernemerschap en het ontwikkelen van leadgenererende en omzetverhogende online dienstverleninge-commerce en het automatiseren en digitaliseren van processen.

Je kiest ook voor mij omdat het ondernemerschap mij als kind uit tuinbouw- en ondernemersfamilies, met de paplepel is ingegoten. Én omdat ik all-round ervaring heb in het bedrijfsleven en ondernemerschap; de goede én minder slimme dingen die ik de afgelopen decennia heb gedaan. Van marketing tot sales tot e-commerce tot communicatie tot financieel management tot personeelszaken. Doe er je voordeel mee!

Een waarschuwing is wel op z’n plaats; ik ben vrij direct en behoorlijk nieuwsgierig;)

Partners

Partner Partner Partner Partner