Yolanda Reincke • ActionCOACH

Yolanda Reincke

Yolanda Reincke

Adresgegevens
Bronkhorstweg 32
5363 TX Velp (NB)

Contactgegevens
  06- 282 33 44
  Stuur een e-mail
  Bekijk website
  Bekijk LinkedIn profiel

Ik ben Yolanda Reincke en ik ben ActionCOACH business coach.

Ik heb een achtergrond in sales marketing en communicatie en ik heb de afgelopen 30 jaar heel veel verschillende dingen gedaan: van projectmanagement tot manager van een project-managementteam, van accountmanager tot MT-lid, van het opzetten van e-commerce webshops tot het coachen van directieteams op het gebied van kansen en mogelijkheden op online gebied.

Ik deed dat in grote bedrijven en in kleine. En ik heb gewerkt bij, en voor, commerciële bedrijven en non-profit organisaties. Ik heb over de hele wereld gereisd, tot 2012.

In 2012 ben ik m’n eigen bedrijf gestart als online marketingadviseur, met succes. Naar al die jaren consultancy voelde ik me te veel de specialist en wilde ik breder gaan adviseren, want ik ben van nature een generalist.

Die brede insteek vond ik bij ActionCOACH. Dat is waarom ActionCOACH mij zo enorm aansprak.  Met de tools, de principes en methodes die ActionCOACH biedt kan ik vrijwel elk vraagstuk  bij een onderneming of organisaties aan.

Het is geweldig hoe ActionCOACH oprichter Brad Sugars erin is geslaagd is om een echt simpel en toepasbaar coachingsprogramma te ontwikkelen voor ondernemers. Voor ondernemers die willen groeien of voor ondernemers die gewoon meer vrije tijd willen hebben.

Ik heb voor ActionCOACH gekozen omdat zij de nummer één business coaching firm van de wereld zijn. Omdat zij met bewezen concepten 15000 ondernemers per week helpen om hun bedrijf succesvol te maken.

En dit sluit helemaal aan bij mijn ambitie.

Partners

Partner Partner Partner Partner