De Corona-crisis overleven én floreren: gratis Business Survival Programma

Hoe je de economische Corona-crisis zo goed mogelijk kunt doorstaan én er sterker uit kunt komen met ons 10-daags / 5-uur durende trainingsprogramma – geheel GRATIS voor jou …

De afgelopen maand hebben ActionCOACH oprichter & CEO Brad Sugars en honderden ActionCOACH business coaches wereldwijd ‘Business Survive & Thrive’ webinars georganiseerd. In deze webinars kregen MKB-ondernemers strategieën en tools aangereikt ze nodig hebben om eerst deze economische crisis te overleven, en vervolgens bij te sturen en te plannen om in de toekomst te kunnen gedijen.

Het doorlopen van deze webinars van een uur was een goed begin om de boodschap naar buiten te brengen. Er bleek ook behoefte te zijn aan een stapsgewijze, meer gedetailleerde uitleg van de verschillende strategieën.

De afgelopen week heeft Brad Sugars vanuit zijn thuisstudio elke afzonderlijke stap van zijn webinars gefilmd als een serie van 10 losse video’s.

Deze online Business Survival Training ‘Overleven en floreren – 10 stappen om jou en jouw bedrijf door de economische Corona-crisis heen te loodsen’ is nu ’live’. In plaats van één uur om alle tien stappen te doorlopen, besteedt deze videoserie 30 minuten aan elke stap. Het is GRATIS beschikbaar voor jou. Je hebt toegang tot dit programma zolang je het nodig hebt.

We proberen miljoenen bedrijven over de hele wereld te helpen. Om dit te kunnen doen, moeten we als ondernemers samenwerken. We zijn hier om jou te helpen en we vragen aan jou om anderen te helpen door deze link te delen met jouw klanten, leden van jouw (ondernemers)vereniging, Kamers van Koophandel… met elke ondernemer en bedrijfseigenaar voor wie deze informatie van waarde kan zijn.

Brad Sugars en zijn wereldwijde team van bijna 1000 business coaches in meer dan 70 landen zijn enorm dankbaar om je tijdens deze periode te helpen. Samen kunnen we allemaal overleven EN misschien zelfs gedijen… deel de verstrekte link.

Klik op onderstaande link om toegang te krijgen tot het 10-daagse 5-uur durende videotrainingsprogramma:

https://www.actioncoach.com/covid19-business-survival-training/

Partners

Partner Partner Partner Partner