De 6 stappen naar een succesvol bedrijf • ActionCOACH

De 6 stappen naar een succesvol bedrijf

Een commerciële winstgevende onderneming die draait – ook zonder jou!

Iedere ondernemer droomt ervan een fantastisch bedrijf op te bouwen. En om een fantastische onderneming op te bouwen dien je een goed businessplan te maken. Want uiteindelijk wil je een commerciële, winstgevende onderneming opbouwen die wérkt – ook zonder jou. Dat is waar ActionCOACH bij helpt!

Onze ‘6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf’ is hét recept om een geweldig bedrijf op te bouwen voor jou, jouw gezin en jouw toekomst.

Stap 1: Meesterschap
Het start allemaal op het basisniveau. Voor het basisniveau gebruiken we de term “Mastery” of “Meesterschap”. Mastery is opgedeeld in vier basisstappen en het belangrijkste doel van dit niveau is heel simpel: de chaos in jouw bedrijf elimineren. Want als je grote resultaten wilt boeken, zullen we moeten kijken naar jouw 

  1. Bestemmingsmeesterschap: waar ga je naar toe met jouw organisatie en hoe ga je daar komen?  
  2. Tijdmeesterschap: hoe ga je om met tijd en productiviteit? 
  3. Leveringsmeesterschap: hoe zorg jij ervoor dat de klant krijgt wat hij nodig heeft?
  4. Geldmeesterschaphoe ga je om met geld? 

Stap 2: Marketing
Vervolgens moeten we de ladder verder beklimmen! De ladder naar grote resultaten beweegt zich om hoog en na Mastery duiken we de marketing in. Als het gaat om marketing raken veel mensen afgeleid en denken ze vaak dat het te moeilijk is… 

Stel je voor dat we het samen kunnen opdelen en het zo simpel mogelijk voor je maken door het terug te brengen naar slechts vijf (5) onderdelenleads, conversie, aantal transacties (ofwel herhaalaankopen), gemiddeld verkoopbedrag en marges 

Elk onderdeel heeft tientallen werkbare strategieën waar jij met jouw ActionCOACH aan kunt werken.

Stap 3: Systemen
Vervolgens gaat het om jouw systemen. Systemen? Wat zijn dat? Wij geloven dat systemen je zullen helpen bij het besparen van tijd, energie en geld. We hebben een 9-staps proces om deze systematische methodologie in jouw bedrijf te ontwikkelen, zodat je niet alleen een voorspelbare cashflow hebtmaar ook efficiënte levering binnen jouw bedrijf

Uiteindelijk zijn stabiliteit, cash en tijd allemaal onderdeel van het stappenplan voor het behalen van grote resultaten.

Stap 4: Team 
Maar dan moeten we verder en moeten we zeggenniet JIJ runt het bedrijf maar jouw mensen doen datWe moeten nu dat team opbouwen. 

Zes sleutels tot een winnend team volgens ActionCOACH maken het voor jou mogelijk om die commerciële, winstgevende onderneming te creëren gerund door het teamDe mensen in de leiding bouwen de business voor jou.

Stap 5: Groeimachine
Als je de vier basisniveaus op orde hebt dan is de volgende stap om jouw bedrijf te ontwikkelen naar een enorme synergetische groeimachine! Het draait nu zonder jou en nu kunnen we gaan uitbreiden. Nu kunnen we het bedrijf laten uitgroeien naar meerdere locaties, wereldwijd – de keuze is aan jou.

Stap 6: Vrijheid
Maar uiteindelijk is vrijheid het is ultieme niveau het doel wat JIJ wilt behalenDaarom is het laatste punt van onze 6 stappen het punt van vrijheid: jouw vrijheid. De vrijheid om het bedrijf te verkopen. Om het bedrijf te laten werken zonder jouWat het ook is waar jij naar op zoek bent het ActionCOACH team is er om jou te helpen een bedrijf op te bouwen dat werkt – zodat jij dat niet hoeft.

Doe met ons mee en kom eens langs! Laten we samen een plan maken voor jou en jouw bedrijf. 

PS. Bekijk hieronder de animatie video met uitleg van ActionCOACH oprichter Brad Sugars over de 6 stappen tot een succesvol bedrijf!

Partners

Partner Partner Partner Partner