Gratis seminar voor ondernemers in Hilversum op 7 mei a.s.

Op 7 mei a.s. kunnen ondernemers van 15:00 – 17:00 uur kennis maken met het  6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf-model, een gestructureerde en beproefde aanpak voor het opbouwen van een, in alle aspecten, goed draaiende onderneming.

Ondernemers zullen ontdekken welke vijf factoren hun winst bepalen. Hoe zij marketing kunnen omzetten van kosten naar een investering en hoe ze hun bedrijf kunnen opbouwen tot een winstgevende onderneming die ook zonder hen kan werken.

Immers, wat is een bedrijf waard als het niet zonder de ondernemer kan draaien. En wat voor impact hebben de vele uren werken en het constant met ‘de zaak’ bezig zijn op de levenskwaliteit van de ondernemer en zijn persoonlijk omgeving.

Dit kan echt anders.
Het seminar geeft hier praktische handvatten voor. De deelnemers zullen naar huis gaan met nieuwe ideeën die meteen in hun bedrijf te implementeren zijn.

De workshop wordt gegeven door ActionCOACH Business Coaches Janine Lie-A-Kwie en Rudsel Maduro.

Janine is een ervaren Business Coach en ondernemer. Zij is al tien directeur/eigenaar van ActionCOACH Nederland, Vlaanderen & Caribbean en geeft leiding aan een team van 17 business coaches. Met meer dan 25 jaar ervaring als consultant, innovatie-adviseur, onderzoeker en business coach in het MKB werkte zij met tientallen ondernemingen in diverse branches.

Rudsel is een ervaren manager en sales coach. Hij heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt in diverse General Management functies in onder andere de reis- en horecabranche en in de financiële wereld. De laatste jaren heeft hij zich bekwaamd als Trainer, Sales & Performance Coach in de wereld van Executive MBA’s.

Deelname aan het seminar is gratis. Wel graag aanmelden via http://bit.ly/achilversum in verband met het beperkt aantal plaatsen

Partners

Partner Partner Partner Partner