HOGIAF Next Level MasterClass

ActionCOACH

 

 

Voor ondernemers die MEER uit hun bedrijf willen halen

 • Heb je het gevoel dat je altijd tijd tekort komt in je bedrijf?
 • Dat je niet de juiste mensen hebt of dat jouw team niet voldoende functioneert?
 • Of verdien je simpelweg te weinig met jouw onderneming?
 • Of heb je het gevoel dat er er alleen voor staat en niet kan sparren met iemand met kennis van zaken die jou verder kan helpen?
 • Het kan ook zijn dat het best goed gaat en dat je nog beter wilt en echt wilt groeien, naar het volgende niveau?

Als je een of meerdere van bovenstaande punten herkent is dat niet vreemd. Sterker nog; ze gelden voor het gros van de ondernemers.

Maar dit hoeft niet zo te zijn.

Het is goed mogelijk om een succesvol bedrijf op te bouwen, dat winstgevend is en dat zelfs kan werken zonder JOU. Het is een kwestie van de juiste kennis en tools, de juiste support en de juiste mind set…

Vele ondernemers hebben dit wel voor mekaar gekregen; je kent vast wel wat voorbeelden. Deze Masterclass kan je op weg helpen!

Wat is de HOGIAF Masterclass?

HOGIAF MasterClass i.s.m. ActionCOACH is een programma dat werkt aan een sterke basis voor een bedrijf, opgebouwd rond alle belangrijke fundamenten van succesvol ondernemen.

Het is een programma van zeven (7) modules van 2½ uur, elke twee weken. Tijdens deze sessies worden de belangrijke onderdelen van het succesvol runnen van een bedrijf behandeld.

Tussen de sessies door ga je het geleerde meteen voor jouw bedrijf in de praktijk brengen zodat je gedurende het programma al meteen resultaten gaat behalen.

Tijdens het programma leer je:

 • Meer te bereiken door het verbeteren van jouw vaardigheden in het stellen van prioriteiten en ‘time management’. Je gaat ontdekken dat hoe je je tijd investeert de belangrijkste sleutel tot succes is.
 • Hoe je jouw ‘unique selling proposition’ definieert of aanscherpt en hoe je deze op een eenvoudige manier krachtig kan in inzetten als een wapen in de concurrentiestrijd. Als je dit goed doet zal je veel minder te maken hebben met ‘prijskopers’ en meer klanten aantrekken die bereid zijn de echte waarde voor jouw producten en diensten te betalen.
 • Hoe je veel beter en effectiever marketing kan inzetten om leads te genereren, en hoe je de sales vaardigheden van jou en je team (‘leads converteren naar klanten’) drastisch kan verbeteren zodat je in staat bent meer klanten te krijgen.
 • Verschillende manieren om klanten aan je te binden zodat zij trouwe, winstgevende klanten worden die blijven terugkomen.
 • Een nieuwe, effectieve manier om de beste mensen voor jouw bedrijf te werven, trainen en te behouden.
 • Hoe je systemen kan maken die het mogelijk maken dat het bedrijf blijft draaien zonder jouw aanwezigheid.

Praktisch en rendabel

Het gaat niet alleen om uit te vinden wat je moet doen… maar je verlaat dit programma met de kennis hoe en wat te doen om vooruit te komen met je bedrijf. Investeer de komende 98 dagen samen met het ActionCOACH team, om een aantal van de 328 ‘winstgroei’ strategieën te ontwikkelen en aan te passen om deze specifiek te gebruiken in JOUW bedrijf, om JOUW winst een impuls te geven en voor JOU meer tijd vrij te maken… van af dit moment!

Netwerk met andere ondernemers

Je zult online bijeenkomen met andere proactieve ondernemers om elkaar te helpen elkaars bedrijven te doen groeien. Dit is niet het enige, de kans is tevens groot dat je een of twee doorverwijzingen naar jouw bedrijf krijgt.

Voor wie is dit programma?

De HOGIAF Masterclass is een programma voor ambitieuze ondernemers die willen groeien en daar sterk voor gemotiveerd zijn. Die positief ingesteld zijn en altijd denken in kansen en mogelijkheden, ook al zijn het uitdagende tijden. 

Het programma is een combinatie van kennis en coaching en leren van elkaar, en vooral ook het toepassen van het geleerde. Het kan ook een uitstekende voorbereiding zijn voor die ondernemers die de volgende stap naar individuele coaching willen maken.

Het programma is niet voor ondernemers die:

 • Alles al (denken te) weten
 • Niet openstaan voor nieuwe kennis en inzichten
 • Vinden dat je alles alleen maar kunt leren door vallen en opstaan
 • Niet bereid zijn tijd en geld te investeren in persoonlijke groei en professionalisering van hun bedrijf

Dit is wat je gaat leren in de 7 praktische modules:

 • Module 1 – Bepalen van jouw toekomst

Als jij niet weet waar je heen wilt, hoe ga je er dan komen? Tijdens deze sessie ga jij jouw doelen, bedrijfsvisie en -missie uitwerken en leer je hoe een bedrijf van de grond af aan op te bouwen.

 • Module 2 – Het genereren van Cashflow

Je zult in deze sessie de principes van Hefboomwerking en Cashflow Marketing leren. Daarnaast ga jij je richten op de snelste manieren om de resultaten van je marketing te vergroten met behulp van de winstmultiplier formule van ActionCOACH.

 • Module 3 – Streetwise Marketing

Je gaat je ‘uniekheid’ bepalen – dat wat je onderscheidt van je concurrenten – en je gaat ontdekken hoe je dit kan gebruiken om meer van je ideale klanten te krijgen. Ook leer je hoe je de ontwikkeling van de loyaliteit van klanten kan opbouwen, zodat deze klanten blijven terugkomen, keer op keer.

 • Module 4 – SalesRICH

Je gaat alles leren over de verschillende typen verkopers en het verschil tussen de oude en nieuwe verkooptechnieken. Je gaat begrijpen hoe de ‘vragentrechter’ werkt, hoe om te gaan met tegenwerpingen en hoe gebruik te maken van de kracht van de telefoon.

 • Module 5 – TeamRICH

Deze sessie gaat over het creëren van een team waarvan je altijd hebt gedroomd. Leer hoe jij een leider kan worden en hoe jij hen kunt inspireren. Leer hoe je de juiste mensen kunt aannemen en hen kan leiden naar een bedrijf dat draait, zelfs zonder dat jij perse aanwezig hoeft te zijn.

 • Module 6 – Systemen en de 6 stappen naar super resultaten

Leer de enige manieren om hefboomwerking (‘leverage’) in jouw bedrijf toe te passen. Leer hoe je systemen kunt ontwikkelen die jouw bedrijf draaiende houden zodat je meer kan doen met minder. Leer om AAN je bedrijf en niet alleen maar IN je bedrijf te werken.

 • Module 7 – Hefboomeffect – Het Bordspel

Hiermee leer je op een leuke manier alles wat je tijdens de Masterclass hebt geleerd in praktijk te brengen. Je ontdekt hoe alle eerder geleerde elementen met elkaar samenhangen en hoe ze elkaar beïnvloeden. En, je leert jezelf als ondernemer veel beter kennen …

Dit is wat eerdere deelnemers van het programma vinden…

‘ Ik heb enorm veel inzicht gekregen in het belang van de organisatie en systemen in het opzetten en runnen van een succesvol bedrijf.
Geweldige concepten, geweldige systemen, geweldig programma’!


‘Met mijn MBA, dacht ik dat er niet veel was wat ik niet wist over ondernemen, maar ik had het mis! Het gaat er niet om hoeveel je weet, maar wat je ermee doet. Dat telt. Ik geloof niet dat er ondernemer is die niet kan profiteren van wat dit programma te bieden heeft.’

Wie is ActionCOACH?

ActionCOACH is de wereldwijde nummer 1 in business coaching met bijna 1.000 business coaches in 70+ landen. Sinds 1993 coachen wij wekelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol.

Onze business coaches hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het bedrijfsleven opgedaan in grote bedrijven en/of als ondernemer en zijn allen gecertificeerde ActionCOACHes. Ze worden intensief getraind en continue bijgeschoold en ze hebben een passie voor het helpen van ondernemers en hun team.

het ActionCOACH team

Jouw investering

De investering in het programma bedraagt normaal gesproken €2495 excl. BTW per deelnemend bedrijf (max. 2 personen).

Vanwege onze speciale relatie als kennispartner van HOGIAF voegen we onderstaande bonussen graag aan het programma toe:

BONUSSESSIE GrowthCLUB Planning Workshop t.w.v. €495

Niet plannen is in feite een plan om te falen. Zonder planning ben je veel minder effectief bezig. Plan het volgende kwartaal in jouw bedrijf in één dag zodat je exact weet wat jouw doelen voorde komende 90 dagen zijn en wat er voor nodig is om ze te realiseren.

BONUSSESSIE Persoonlijk Business Assessment t.w.v. €395

Je zult veel geleerd hebben tijdens de Masterclass en veel nieuwe ideeën hebben. Onze ervaring is dat de grootse uitdading ligt in ‘er daadwerkelijk iets mee doen’. En het zou jammer zijn en eigenlijk een verspilling van je investering als je er niet mee aan de slag gaat. In het afrondende gesprek zullen wij je hier een aantal handvatten voor aanreiken ook ook nagaan of wellicht meer hulp nodig hebt om jouw bedrijf echt naar het ‘next level’ te brengen.

De totale waarde van het programma is hiermee €3385.

Speciaal voor HOGIAF-leden bieden wij het totale programma eenmalig aan voor € 1495!

Hoe kan ik mij aanmelden?

 

 

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact op met een van onze business coaches    Klik hier

Partners

Partner Partner Partner Partner