Succesvolle lancering Engage & Grow

Op 6 juli is Engage & Grow in Nederland en België officieel van start gegaan. In een twee uur durend seminar in Engage & Grow oprichter Richard Maloney ingegaan op de unieke aanpak van ‘groepsactivering’ van teams binnen organisaties. Wereldwijd wordt hiermee de betrokkenheid van medewerkers in programma’s van 12 weken tot 12 maanden drastisch vergroot, wat meetbaar bijdraagt aan groei van bedrijven en beter presteren van organisaties. ActionCOACH en Engage & Grow zijn wereldwijd strategische partners en vele ActionCOACH Business Coaches zijn inmiddels ook Gecertificeerd Engage & Grow coach. Voor een succesvol bedrijf is immers een betrokken en bevlogen team onmisbaar.

Engage & Grow werkt wereldwijd met zelfstandige coaches, die na een intensieve training gecertificeerde zijn om met de Engage & Grow methodiek te werken. Binnen het wereldwijde netwerk van coaches is veel onderlinge kennisuitwisseling en ondersteuning om zo de kwaliteit en impact van de programma’s te waarborgen. ActionCOACH Marleen van Dam is inmiddels ook Engage & Grow Coach omdat zij nu als business coach extra tools heeft om ook met het team binnen het bedrijf te werken. Engage & Grow is actief op zoek naar ervaren HR- en teamcoaches die de programma’s van Engage & Grow aan hun arsenaal willen toevoegen, of naar ervaren business professionals die voor zichzelf willen beginnen als coach op dit gebied.

Daarnaast is het voor grote organisaties ook mogelijk om intern een of meerdere Engage & Grow coaches op te laten leiden die intern de teamprogramma’s kunnen faciliteren. Voor meer informatie zie www.engageandgrow.nl

Engage & Grow dagverslag from Arnout Druyvesteyn on Vimeo.

Partners

Partner Partner Partner Partner