MAAK KENNIS MET HET DISC INSTRUMENT!    

 Door welke bril kijk jij?

GRATIS Masterclass op 11 oktober a.s. in Woerden

Herken je dat, met de ene persoon heb je meteen een klik en bij de ander duurt het veel langer voordat je de klik krijgt of je krijgt helemaal geen klik en die persoon komt in je ‘ allergie’. We gedragen en communiceren graag op onze eigen manier zonder daarbij altijd rekening te houden met de ander. Wanneer je meer inzicht hebt in je eigen persoonlijkheidsstijl kan je jezelf, je medewerkers, collega’s, je partner en klanten beter begrijpen.

Wil je beter leren aan te sluiten op persoonlijke behoeften van anderen en wil je conflicten verminderen of voorkomen en verschillen in anderen beter leren waarderen waardoor je aan onderling vertrouwen kunt bouwen en beter kunt samenwerken?

Wat is DISC

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.
Uit onderzoek blijkt dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in vier persoonlijkheidsstijlen. Mensen met vergelijkbare stijlen vertonen specifieke gedragskenmerken die gebruikelijk zijn voor die stijl. De letters D (Dominant), I (Invloed), S (Stabiliteit) en C (Conformiteit) vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen.

Kom kennismaken met het DISC instrument tijdens de Masterclass en krijg meer informatie en inzicht over de mogelijkheden van de DISC binnen jouw bedrijf en doe hier kennis op over:

  • Hoe je de DISC kunt inzetten om positiever en effectiever samen te werken;
  • Hoe onderlinge verschillen te waarderen;
  • Hoe conflicten op te lossen of  te voorkomen;
  • Krijg meer inzicht in de eigen persoonlijkheidsstijl;
  • Hoe je de onderlinge communicatie kunt verbeteren m.b.v. de DISC;
  • Hoe je de DISC kunt inzetten bij werving en selectie.

LET OP, onder de deelnemers wordt een gratis DISC-assessment verloot!

‘De kracht van het DISC-instrument zit hem in de eenvoud, zonder daarbij af te doen aan de complexiteit van, en verschillen tussen mensen. Zelf gebruik ik de DISC al 20 jaar en ben nog altijd enthousiast over dit instrument!’

Marleen van Dam

De Masterclass wordt gehouden op 11 oktober a.s. van 9.30 – 11.00 uur,  E4U gebouw, Trasmolenlaan 5 tin Woerden

Aanmelden kan via deze link

P.S. Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen maar wel geïnteresseerd in een toekomstige masterclass klik dan hier, dan zorgen we ervoor dat je de informatie van nieuwe Masterclasses ontvangt.

Partners

Partner Partner Partner Partner