Kom meer te weten over ActionCOACH • ActionCOACH

Kom meer te weten over ActionCOACH

Ontdek wat onze franchiseformule jou te bieden heeft. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt onze informatiebrochure en andere nuttige informatie.

Mocht jouw interesse na het lezen van de brochure geprikkeld zijn, laten we dan met elkaar in gesprek gaan, als volgende stap in het oriëntatieproces.

Want er is heel veel meer te vertellen.

Dit is in grote lijnen ons wervingsproces:

STAP 1. Eerste Kennismaking (telefonisch)

Deze stap is een eerste kennismakingsgesprek met wie wij zijn, om je gegevens vast te leggen en om een aantal basisvragen te beantwoorden over je eventuele geschiktheid. Je hebt dan al onze franchisebrochure ontvangen en ‘links’ naar een aantal video’s.

STAP 2: ‘Discovery Day’ – (met partner)

We nodigen je vervolgens graag uit op ons kantoor voor een uitgebreide briefing.
Gedurende deze dag zullen we detailinformatie met je delen over onze programma’s en systemen en hoe de franchise echt werkt. Je zult een goed beeld krijgen van het businessmodel.
We geven we je inzage in een aantal tools en concepten die je als coach gebruikt om de bedrijfsresultaten bij jouw klanten drastisch te verbeteren, waarbij we je voorbeelden geven van wat we in de praktijk doen bij het coachen van ondernemers. Je hebt de gelegenheid om al je vragen beantwoord te krijgen. Na deze dag zou je voldoende informatie moeten hebben om de beslissing te nemen of onze franchise voor jou de juiste keuze is, of niet. Wij zullen van onze kant ook jou feedback geven over jouw geschiktheid naar onze inschatting. De volgende stap is de Tool Box Tour.

STAP 3: ‘Tool Box Tour’ (online)

Tijdens de Discovery Day hebben we mogelijk al een korte inzage gegeven in de ‘Tool Box’. Deze online ‘Tool Box Tour’ die verzorgd wordt door ons hoofdkantoor geeft inzage in ons platform waar je alle ‘tools’ voor je ActionCOACH bedrijf vindt, zowel voor de marketing & sales, de individuele en groepscoaching-programma’s, maar ook voor jouw eigen training, de permanente educatie en de online platformen voor interne communicatie

STAP 4: DUE DILIGENCE

Dit is jouw kans om met andere ActionCOACHes te spreken om jezelf een goed beeld te vormen van de dagelijkse praktijk en om je eigen beeld te valideren. Je kan – en moet – ze alle vragen stellen die je hebt zodat je goed begrijpt wat er voor nodig is om succesvol te zijn in deze business, gezien vanuit hun perspectief. Dit zal je helpen om het beeld dat je van ons hebt nog scherper te krijgen en te toetsen of het klopt bij het beeld dat je tot dan toe had, en om goed onderbouwde beslissing te nemen of franchisepartner worden van ActionCOACH voor jou de juiste beslissing is. In deze fase ga je ook aan de slag met je concept business plan.

STAP 5: Afrondend gesprek en beslissing

Bespreken van de uitkomsten van je due diligence, businessplan en overige nog openstaande punten. Indien het van beide zijden een ‘GO’ is, volgen de formaliteiten van het tekenen van de overeenkomst en de financiële afwikkeling.

STAP 6: Pre-training en plannen van je ActionCOACH start-training.

Je zult onmiddellijk starten met je pre-training proces en je voorbereiding voor de ActionCOACH Induction Training. We zien graag dat je een vliegende start maakt als onze nieuwe franchisepartners en dat je zo snel mogelijk jouw doelen bereikt. We zullen je ondersteunen bij elke stap, door jou te coachen, net zoals jij jouw klanten gaat coachen.

Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden?

Spring op de rijdende ActionCOACH trein en wordt deel van ons wereldwijde team van bijna 1.000 business coaches!

Partners

Partner Partner Partner Partner