Referenties • ActionCOACH

Referenties

Dit is wat onze klanten over ons zeggen …


“Met ActionCOACH heb ik 100% omzetstijging behaald en werk ik gericht naar nieuwe doelen“

www.mijnwijnplein.nl


Voordat ik startte met de coaching stuurden we in ons bedrijf altijd op omzet, maar nadat ik de video over de 6-stappen naar een succesvol bedrijf had gezien werd mij duidelijk dat omzet een gevolg is, dit was echt een eyeopener dat we dingen anders moesten gaan doen. Ook hadden we in een bepaalde periode in het jaar altijd liquiditeitsproblemen.
Daarnaast is een van de belangrijkste uitdagingen het vinden van de juiste leads, zodat we ons doel om de omzet te verdubbelen in 5 jaar kunnen realiseren.

De coaching heeft ons meer rust en focus gebracht en meer omzet, een betere marge en de liquiditeitsproblemen zijn geen issue meer. Naast dat we heel veel hebben gedaan en bereikt zoals structuur aanbrengen; vast werkoverleg, functieomschrijvingen en organogram, is er ook gewerkt aan klanten categoriseren, de juiste aandacht voor de juiste klanten e.d. We weten nu bijvoorbeeld ook wat onze marketinginspanningen kosten en opleveren. Daarnaast kijken we nu niet meer naar omzet maar naar de conversie van de uitstaande offertes en de orderportefeuille. Daarnaast is er nu ook een duidelijke en geaccepteerde rolverdeling tussen mijn zakenpartner en mij.

De aanpak van ActionCOACH is een heel gestructureerde manier om je business door te lichten. Ik dacht bij aanvang ik ga nu heel veel IN mijn bedrijf werken, maar dit bleek AAN mijn bedrijf werken te zijn, dus uiteindelijk was de stap voor mij daardoor kleiner dan verwacht. Het coachingsprogramma kan voor veel ondernemers heel nuttig zijn. Wij konden grote stappen maken in korte tijd voor ons bedrijf.

Sipko Visser, LUMADESQ


Maritsa Venhof van Grand Cafe Plein 7 vertelt over haar ervaringen met ActionCOACH Marleen van Dam


Inmiddels werken wij bijna 4 jaar met ActionCOACH.
Ons bedrijf maakte minder dan de helft van de omzet die we vandaag maken en dit met meer medewerkers dan we vandaag in dienst hebben.

Ik ben een trotse ActionCOACH klant en goed op weg om een multi-miljoenen bedrijf te worden dat op zichzelf draait. Ondanks dat we twee keer zoveel concurrenten hebben, zijn we gegroeid, zelfs in een periode waarin iederen klaagde dat  “het zo slecht gaat” .

Alexander Galarraga, SPIN Internet Media


ActionCOACH werkt al 24 jaar met MKB ondernemers in de hele wereld met overal uitmuntende resultaten …

Maak nu een afspraak voor een kosteloze strategiesessie 

 

Partners

Partner Partner Partner Partner