SENIOR FRANCHISE PARTNER vacature

ActionCOACH zoekt een
[SENIOR FRANCHISE PARTNER] ActionCOACH FIRM

Start een business coaching vestiging met een exclusief marketing gebied en bouw een team van professionele coaches op.
Publicatiedatum: 24-05-2019


[FIRM] ActionCOACH Senior Partner

Bouw en ontwikkel een team van professionele coaches, terwijl je waarde opbouwt in je eigen bedrijf.

Business coaching is de tweede snelst groeiende sector na IT in de sector business-to-business volgens Forbes Magazine en de waarde van de industrie wordt geschat op $ 2 miljard wereldwijd. Bedrijven realiseren zich meer en meer dat een business coach van vitaal belang is voor hun levensonderhoud en succes op de lange termijn.

Als je deel wilt uitmaken van de business coaching branche, wil je dit doen met een partner en een franchisegever die tot de top van het speelveld behoort. ActionCOACH is de beste in de branche. We zijn op zoek naar Senior Franchise Partners / Firm Owners om onze wereldwijde community – nu in meer dan 80 landen – uit te breiden.

De FIRM is de beste optie voor de ondernemer die wil profiteren van de ultieme leiderschapskans. Met de FIRM kun je een onbeperkt aantal business coaches aannemen. Jouw bedrijf kan zo snel en zo veel groeien als jij wilt. Leiders en visionairs krijgen een ongeëvenaarde kans om het leven van ondernemers te beïnvloeden terwijl ze groeien binnen hun exclusieve territorium. Met het aanbieden van een breed scala aan producten en jouw team van coaches zal jouw FIRM inkomstenbronnen beschikbaar hebben om te groeien en te ontwikkelen. Doorlopende training en ondersteuning voor jouzelf en jouw coaches is beschikbaar en de wereldwijde ActionCOACH-gemeenschap is voor jou toegankelijk terwijl je groeit en jouw bedrijf ontwikkelt.

Wie zoeken wij

De FIRM is perfect geschikt voor business executives en ondernemers die de mogelijkheid zoeken om een bedrijf te leiden dat met onbegrensde potentie.

Je hebt een stevige carrière in het bedrijfsleven waarbij je met succes leiding geeft, of hebt gegeven, aan een team van professionals. Of je hebt met succes je eigen onderneming – of meerdere ondernemingen – opgebouwd en je zou dit nu weer willen doen.

Je wil graag ondernemers en hun team helpen groeien, deels door zelf te coachen maar meer nog door een team van professionele coaches op te bouwen zodat jij meer impact kan hebben en de rainmaker kan zijn, die meer strategisch opereert en een ‘leader of leaders’ is.

 • Je bent ondernemend en hebt een passie voor het helpen van anderen
 • Je hebt brede ervaring bij voorkeur in meerdere van de volgende gebieden; sales, marketing, management, operations en financiën.
 • Je hebt ervaring als ondernemer of in het bedrijfsleven op directie/senior management niveau
 • Je hebt de drive om een nieuw bedrijf op te bouwen met een team van professionele coaches
 • Je bent communicatief sterk en kan goed met mensen omgaan en leiding geven •
 • Je bent commercieel en een echte netwerker
 • Je hecht waarde aan levenslang leren
 • Je bent optimistisch, avontuurlijk en toekomstgericht
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Staat open voor nieuwe inzichten en de ActionCOACH aanpak, visie en cultuur
 • Je bent in staat te investeren in een nieuwe business

Hoe het werkt

Je investeert eenmalig in het aansluiten bij ActionCOACH. Deze investering is voor het verwerven van de franchiselicentie en in jouw training als business coach en ondernemer. De starttraining bestaat uit een pre-training van vier weken, een tiendaagse in house training op een locatie in het midden van het land, gevolgd door een post-training van drie maanden. Gedurende deze periode word je intensief begeleid bij het verwerven van de benodigde kennis en vaardigheden en bij de daadwerkelijke opstart van je bedrijf en het verwerven en coachen van je eerste klanten.

Als Partner maak je ook meteen deel uit van het ActionCOACH netwerk met alle reguliere bijscholings – en team activiteiten in Nederland en internationaal. Als franchisepartner draag je een gering percentage van je omzet af aan ActionCOACH. Dit voor het in stand houden van de formule en de benodigde innovaties die centraal ontwikkeld worden. De precieze details over hoe en wat delen we uiteraard met kandidaten na aanmelding en gebleken geschiktheid.

Wie is ActionCOACH?

ActionCOACH is ‘s werelds nummer 1 business coaching bedrijf met bijna 1.000 business coaches in 70+ landen. Sinds 1993 coachen wij dagelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze business coaches worden intensief getraind en hebben een passie voor het helpen van ondernemers en hun team.

Het concept ‘business coaching’, zoals het tegenwoordig algemeen bekend is, werd in 1993 gepionierd door de oprichter van ActionCOACH Brad Sugars. Meer dan twee decennia later staat het bedrijf dat het allemaal heeft gestart nog steeds bovenaan. In feite is geen enkele franchise in de categorie “business coaching” 10% van onze totale omzetomvang.

Onze eenvoudige en systematische benadering van zaken helpt ondernemers over de hele wereld aan meer tijd, betere teams binnen hun bedrijven en vooral meer geld – gegarandeerd. ActionCOACH is hierdoor uitgegroeid tot het grootste business coaching bedrijf ter wereld, met honderden bewezen systemen en strategieën die gegarandeerd zijn om resultaten te krijgen.

De cultuur van ActionCOACH kenmerkt zich door ambitie, professionaliteit, excellentie, kameraadschap, persoonlijke ontwikkeling en groei en een enorme passie voor het succes van klanten. We zijn een informele organisatie, wars van theoretische concepten en uiterst praktisch, ‘streetwise’ en resultaatgericht.

Now it’s time to get into Action!

Opleidingsniveau
HBO
Opleidingsrichting
Bedrijfskundig
Ervaring
Directie
Type contract
Franchise
Aantal uren
32-40

Salaris of vergoeding
Informatie wordt niet getoond
Locatie
3701 HL Nederland & Vlaanderen
Contactpersoon
Janine Lie-A-Kwie
janinelieakwie@actioncoach.com
+31646363096

Wil je een afspraak maken?    Neem Contact op

Partners

Partner Partner Partner Partner