Waar je rekening mee moet houden als je in gesprek gaat met een ActionCOACH Business Coach

Als je overweegt een Business Coach aan te nemen om je te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zijn er twee belangrijke troeven die je moet bezitten om het gewenste resultaat te behalen. 

Inzet 

Als je niet 100% toegewijd bent aan het werken met jouActionCOACH en het programma dat onderling is overeengekomen, is er een zeer kleine kans om het duurzame succes te behalen dat jij met jouonderneming wil bereiken. Deze verbintenis bestaat in verschillende vormen:

1. Gecoacht worden
Je moet een positieve, ruimdenkende houding hebben die je in staat stelt richting te geven en daadwerkelijk gecoacht te worden. Een ActionCOACH Business Coach zal je onredelijke vriend zijn. Zij zal je niet alleen uit je comfortzone duwen, maar je ook drijven om je dromen, visie en doelen opnieuw te definiëren, vervolgens strategieën te ontwikkelen en specifieke plannen op te stellen om die doelen te bereiken. Bovendien houdt hij je verantwoordelijk voor de implementatie hiervan. 

Zoals de voormalige Amerikaanse profvoetbalcoach Tom Laundry eens zei: “Een coach is iemand die je vertelt wat je niet wilt horen, wie je laat zien wat je niet wilt zien, zodat je kunt worden wie je altijd droomde te kunnen zijn.

2. Continu lerende
Bij ActionCOACH is onze mantra Leer om te Verdienen” (Learn to Earn). Je moet zin hebben om continu nieuwe vaardigheden, processen en methodologieën te leren die jou persoonlijk en jouw teamleden en het bedrijf in het algemeen zullen verbeteren. Dit is van cruciaal belang in deze snelle en turbulente tijden.

3. Werken aan jouw bedrijf
Een meerderheid van de ondernemers heeft het zo druk met IN hun bedrijf werken dat ze nooit tijd besteden aan het belangrijke aspect van werken AAN hun bedrijf. Tijd besteden aan het ontwikkelen van een strategische blauwdruk voor de toekomst van het bedrijf is nu meer dan ooit van vitaal belang. Er wordt van je verwacht dat je 4-6 uur per week besteedt aan het voltooien en implementeren van de belangrijkste prioriteiten die met je coach zijn afgesproken. 


Middelen om 
jouw investering in coaching te ondersteunen 

Werken met een ActionCOACH Business Coach is een investering, geen kostenpost. Om een Return On Investment (ROI) te behalen, moet je beschikking hebben over genoeg tijd én de financiële middelen om:

1. Het coaching programma minimaal 12 maanden voort te zetten
Afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt en uitdagingen van jouw onderneming, kan het even duren voordat de kaspositie aanzienlijk is vergroot of het aantal uren dat je in jouw bedrijf werkt, afneemt. JouActionCOACH Business Coach zal met jou samenwerken om eventuele prioriteiten en quick wins in deze gebieden te identificeren en te implementeren om zo snel mogelijk resultaten te behalen.

2. Het te kunnen veroorloven om de overeengekomen strategieën en actieplannen uit te voeren
Het leggen van een solide basis voor jouonderneming kost tijd, moeite en geld. Als het eenmaal is gedaan, ben je in staat om te profiteren van alle geïdentificeerde kansen en de vruchten te plukken van stijgende winsten, een goed presterend team en meer tijd voor familie, vrienden én om jezelf te ontwikkelen.
 

Laten we samen een plan maken voor jou en jouw bedrijf. Boek nu een gratis sessie met een ActionCOACH en start met het werken aan jouw toekomst en de toekomst van jouw onderneming.  

Partners

Partner Partner Partner Partner