Weer kwartaalplannen gemaakt in GrowthCLUB

Plannen doe je vooruit, en je plan voor het eerste kwartaal van het nieuwe jaar maak je in december.
Zo ook in Oosterhout en Amstelveen. Op 11 en 15 december jl. kwamen ActionCOACH klanten bijeen voor de GrowthCLUB, een kwartaalplanning workshop van één dag.

Met gebruik van het werkboek en onder leiding van de business coach werkten ondernemers gedurende deze dag aan het scherp stellen van hun doelen, het uitzetten van de strategieën en vooral ook aan de concrete acties die per week nodig zijn om de doelen ook daadwerkelijk te behalen. Het einderesultaat: een overzichtelijk A1 formaat werkplan met acties per week. Wel zo handig om er zicht op te houden en te delen met het team.

GrowthCLUB is een belangrijk onderdeel van onze coachingprogramma’s omdat het werken met korte termijn doelen behapbaar is, snelle resultaten oplevert en de mogelijkheid biedt om elk kwartaal opnieuw te evalueren en bij te stellen.

Wereldwijd nemen elk kwartaal zo’n 15.000 MKB-ondernemers deel aan de GrowthCLUB van ActionCOACH; van Zuid-Afrika tot Londen, van Jakarta tot Lissabon en van Istanboel tot Parijs, om slechts enkele locaties te noemen.
Volgend kwartaal ook meedoen? Laat het nu al weten aan een van onze business coaches

Partners

Partner Partner Partner Partner