[WORKSHOP] Business Coaching in 1 Day

Leer in één dag de fundamentals van business coaching en business building

Het Amerikaanse zakenblad Forbes schreef in 2018 al dat business coaching “booming” is en pleitte voor de relevantie en het belang van coaches voor je bedrijf. Deze tendens heeft zich in het afgelopen jaar voortgezet en is ook doorgedrongen tot veel MKB-ondernemers. De vraag naar goede business coaches is groter dan ooit en het aanbod groeit ook verder. Om in de veelheid van coaches een goede coach te vinden wordt steeds vaker gezocht naar coaches met een certificering en bewezen succes.

ActionCOACH heeft zich in de afgelopen 25 jaar uitgebreid tot het grootste business coaching bedrijf ter wereld en telt bijna 1000 kantoren in meer dan 70 landen. Met een geheel eigen aanpak en inhoud weet ActionCOACH zich al die jaren al te onderscheiden. Onze bewezen aanpak is praktisch en gericht op het realiseren van meetbare resultaten in termen van meer tijd, een beter team en meer winst voor de ondernemer. Wij bieden zelfs een garantie op resultaten, wat ons onderscheidt in de markt.

Veel business coaches zijn zeer bevlogen over hun vak en willen graag anderen helpen. Uit onderzoek van o.a. de NOBCO weten we ook dat veel goede en goedbedoelende coaches weinig verdienen. Dit komt omdat ze vaak geen goed business model hebben en ze niet vaardig zijn in het ‘verkopen’ van coaching. Ook is het resultaat van hun coaching vaak onvoldoende meetbaar waardoor de klant snel afhaakt.

Door onze jarenlange ervaring en de collectieve kennis van ons wereldwijde netwerk weten wij wat werkt, zowel voor de klant als voor de business coach.

In onze workshop ‘Business Coaching in 1 Day’ leer je in één dag de ‘fundamentals’ in business coaching en business building die ActionCOACH door de jaren heeft ontwikkeld en waardoor ActionCOACH het grootste coaching bedrijf ter wereld is geworden.

Heb jij interesse in een nieuwe carrière als business coach waarmee je jouw business kennis kan verzilveren? Heb je een brede bedrijfservaring en wil je nu andere bedrijven helpen groeien? Dan is ‘Business Coaching in 1 Day’ misschien het begin van jouw coaching carrière.

Meer weten?

Wil je meer weten over de inhoud van deze eendaagse ‘Business Coaching in 1 Day’ workshop klik dan op de link hieronder of neem contact met ons op.

Partners

Partner Partner Partner Partner